Bli god i poker!

19Aug - by admin - 0 - In

Det er ikke lenger tabu å ha poker som hobby, men hvordan kan vi bli gode i poker? Og finnes det noen enkle tips og triks?

poker-bord

  • Som med alt annet gjør også øvelse mester i poker. På et av de mange pokernettstedene trenger du ikke å gjøre noen innbetaling for å kunne prøvespille. Begynn med å lære deg reglene og spille enkle spill uten innsats.
  • For å beholde et godt pokeransikt hjelper det lite å bli stresset selv om du taper. Skal du først vedde i poker, har du også råd til å tape. For å kunne ha mulighet til å vinne må du også satse. I løpet av spillet spiller de erfarne spillerne kun 20–30 % av starthendene sine. Med fokus på de gode starthendene reduserer du også tap i poker.
  • All erfaring er god erfaring. Se ikke på tap som bortkastet spill, men som verdifull erfaring du tar med deg videre. Poker er først og fremst et kunnskapsspill, så erfaring er viktig for å kunne bli en god pokerspiller!
  • Jo flere spillere rundt bordet, desto jo mindre verdi har de middels gode kortene. Det er viktig å være bevisst sin posisjon ved bordet. Sitter du ved dealerknappen, har du god oversikt over de andre bettingene før det blir din tur.
  • Det er bedre å kaste en tvilsom hånd i starten enn i midten av spillet. For å holde fokuset så godt som mulig kan du glemme de pengene du satset i de forrige rundene, og fokusere på spillet her og nå. Behandle hver runde som en ny!
  • Selv om du har en sikker hånd, vær obs før du satser. Et psykologisk triks er å fokusere på at det ikke er du som skal slå de andre spillerne, men at de skal slå deg!
  • Call motspillerne når du er sikker på at du har en god nok hånd til å ta potten, men ikke bare fordi du tror at de andre bløffer. Vær bevisst på når du bløffer en dårlig spiller, storvinner eller taper.

Ha så lite forventninger som mulig angående å vinne potten. Har du en god hånd, bør du satse, men endre pokerstilen under spillet for å bevare overtaket!