Seier på norsk jord

29Feb - by admin - 0 - In

Norges flaggNorge har i lang tid ikke tillatt pokerturneringer på norsk jord. Dette har gjort at de norske talentene har dratt utenlands for å spille turneringer. Den 23. mars 2015 ble det vedtatt at Norge nå kan arrangere pokerturneringer. Dette har blitt tatt godt imot av alle norske pokerentusiaster. Under et halv år etter at vedtaket ble gjort, ble Norges første pokerturnering gjennomført.

Norgesmesterskapet i poker ble arrangert som en femdels turnering spredt ut over fem forskjellige byer med en intens finale i Oslo. I denne finalen var det to favoritter. 24åringen Silje Nilsen fra Trondheim og den populære oslogutten Felix Stephensen. Han kom på andreplass i det prestisjefylte verdensmesterskapet World Series of Poker i Las Vegas i 2014, noe som gjorde at han kunne dra hjem 35 millioner rikere.

Det var derfor ikke rart at spenningen var i taket da han presterte å komme for sent og nesten mistet en tredel av sjetongene. Med sin begavelse klarte heldigvis den beherskede og dyktige Stephensen å vinne sjetongene raskt tilbake.

Hele pokerturneringen var en suksess med en rekke kjendiser som var påmeldt. Over 2000 spillere var med i starten. Det var som nevnt flere kjendiser, proffe og håpefulle.

Nilsen lå lenge i tet, men det viste seg dessverre til slutt at litt flaks gjorde at hun tapte en god del sjetonger mot Stephensen. Som den erfarne pokerspilleren han er, lot han ikke anledningen gå fra seg når han først lå i tet, og han spilte seg til slutt til en soleklar seier av Norges første norgesmesterskap i poker. I forhold til andre mottatte gevinster er ikke de 1,4 millionene noen rekord, men følelsen av å vinne i hjembyen i moderlandet er nok en følelse som han sent vil glemme.